Lamelparket leggen

Een houten vloer is al jarenlang populair. Deze vloeren zijn leverbaar in allerlei verschillende breedtes, kleuren en patronen. Deze vloeren kunnen volledig verlijmd of zwevend gelegd worden. Lamelparket is opgebouwd uit meerdere lagen. En is ook zeker geschikt in combinatie met vloerverwarming- koeling. 

PVC vloer laten leggen

Naast het leggen van laminaat- en houten vloeren heeft Jouw vloerenspecialist ook een legservice voor pvc-vloeren. Bij een pvc-vloer is het extra belangrijk dat de ondergrond mooi egaal is. Anders is de kans zeer groot dat je oneffenheden als hobbels of naden gaat zien in de vloer. Jouw vloerenspecialist kan naast het leggen van de pvc-vloer ook de ondergrond voor jou egaliseren. Kortom wij verzorgen het hele plaatje voor u. 

Laminaat vloer leggen

Of u nu kiest voor een visgraat laminaatvloer of juist klassiek laminaat, bij Jouw vloerenspecialist bent u aan het juist adres. Daarbij letten we uiteraard ook op de details en krijgt u van ons altijd een eerlijk advies. Denk daarbij aan de juiste ondervloer in combinatie met vloerverwarming en de mooiste platte of hoge plinten passend bij uw laminaat vloer.

Bezoek onze showroom

Laat u vrijblijvend adviseren over de vloer die aansluit bij uw persoonlijke wensen en woonstijl.

Locatie showroom

Morsestraat 2C
3846 CW Harderwijk

Actuele openingstijden
Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: op afspraak
Vrijdag van 13:00 – 17:00 
Zaterdag: 13:00 – 16:00
Zondag: gesloten

Beoordeeld met een 4.9 uit 5.0

Iets waar wij heel trots op zijn. Lees hier alle 60+ beoordelingen.