Zagen en zaagbladen

EcoTools: voor Hoogwaardige Cirkelzaagbladen

Bij EcoTools bestel je snel en voordelig een uitgebreid assortiment aan hardmetalen cirkelzaagbladen voor diverse machines. Of je nu een handcirkelzaag, tafelzaag of afkortzaag gebruikt, wij hebben altijd een geschikt zaagblad in de prijs- en kwaliteitsklasse die bij jouw gebruik past.

Hoogwaardige Materialen

Alle HM-zaagbladen van EcoTools zijn gemaakt van hoogwaardig staal met zaagtanden van zeer hard wolfraam-carbide staal. Deze zaagtanden kunnen zeer hoge temperaturen doorstaan voordat ze bot worden, waardoor ze perfect zijn voor intensief gebruik.

Zaagbladen voor Hand- en Tafelcirkelzagen

Zaagbladen voor de handcirkelzaag of tafelcirkelzaag zijn bedoeld om te schulpen. Dit betekent dat het hout met de nerf mee gezaagd wordt, waardoor het zaagblad zeer snel door het materiaal kan zagen. Bij plaatmateriaal zoals underlayment of multiplex hoef je geen rekening te houden met de houtnerf, dus kun je het materiaal van beide kanten bewerken. De zaagbladen voor schulpwerk hebben een positieve tandhoek en relatief weinig tanden om snel te kunnen zagen. Indien gewenst zijn er zaagbladen tot maximaal 60 tanden beschikbaar voor een nettere zaagsnede.

Afkortzaagbladen

Op de afkortzaagmachine gebruik je zaagbladen met meer tanden die onder een negatieve tandhoek staan. Hierdoor slaat het zaagblad je materiaal tijdens het zagen niet omhoog en bereik je altijd een nette zaagsnede. Afkortzaagbladen zijn dus ook geschikt voor het zagen tegen de houtnerf in, bijvoorbeeld wanneer je houten balken of planken wilt afkorten.

Speciale Vlak-Daktand Zaagbladen

De zaagbladen met een speciale vlak-daktand zijn door deze specifieke vertanding geschikt voor het zagen in zeer harde materialen zoals trespa en dunne aluminium platen en profielen. Ze zijn ook perfect voor kunststof en MDF waarbij je een zeer strakke zaagsnede wilt bereiken.

Bij Jouw vloerenspecialist vind je altijd het juiste zaagblad voor jouw klus. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de kwaliteit van onze producten!